Soms verandert een geplande activiteit en moet u een activiteit bewerken die u aan het weekschema hebt toegevoegd. Als u nog geen activiteit aan het weekschema hebt toegevoegd, leer dan hoe u dit kunt doen door dit artikel te raadplegen.

Hieronder kunt u lezen hoe u een activiteit kunt bewerken.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parentâ„¢ -account.

Toegang tot de kalender

Klik bovenaan de website op het pictogram Kalender en u belandt op de kalenderpagina.

Bewerk een activiteit

Zodra u op de kalenderpagina bent, ziet u de geplande activiteiten. Klik op de activiteit die u wilt bewerken en er verschijnt een pop-upvenster zoals hieronder afgebeeld.

Klik op het optiemenu (3 punten) en klik vervolgens op Bewerken.

De activiteit zal verschijnen en alle velden kunnen worden bewerkt.

U kunt nu de gewenste informatie bewerken en op Opslaan klikken.