Met het activiteitenschema kunt u de komende week of weken plannen. Weekschema's kunnen worden gemaakt voor de hele instelling, specifieke klassen of zelfs individuen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parentâ„¢ -account.

Toegang tot de kalender

Klik bovenaan de website op het pictogram Kalender en u belandt op de kalenderpagina.

Ga naar de pagina met het wekelijkse schema

Klik op de knop Weekschema aanmaken om naar het wekelijkse schema te gaan.

Maak een weekschema aan

Om een weekschema aan te maken volgt u de onderstaande stappen:

• Kies voor wie het weekschema bedoeld is in de lijst 'Zoeken naar ontvangers'.
  • Klik op de knop Activiteit toevoegen op de dag waaraan u een activiteit wilt toevoegen.
  • Vul de vereiste velden in voor elke activiteit die u toevoegt. De vereiste velden zijn: Titel activiteit, Van (begintijd van de activiteit), Tot (eindtijd van de activiteit).
  • Als u meer activiteiten wilt toevoegen, klikt u onderaan op + Activiteit toevoegen.
  • Klik tot slot op de knop Aanmaken.

De activiteiten verschijnen alleen in de agenda's van de geselecteerde ontvangers.

U kunt meer weken toevoegen door op de knop + Week te klikken.