Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parentâ„¢ -account.

Toegang tot de kalender

Klik bovenaan de website op het pictogram Kalender en u belandt op de kalenderpagina.

Ga naar Mijn agenda

Klik op het tabblad Mijn Agenda om uw evenementen te bekijken.

Verwijder evenement

Zoek het evenement die u wilt verwijderen en klik erop. Er verschijnt een pop-upvenster met alle details van het evenement.

Klik op het optiemenu (3 punten) en klik vervolgens op Verwijderen.

Er verschijnt een waarschuwing. Klik op Ja als u het evenement wilt verwijderen.

Did this answer your question?