Ga naar Mijn agenda

Klik op het tabblad Mijn Agenda om uw evenementen te bekijken.

Bewerk het evenement

Zoek het evenement die u wilt bewerken en klik erop. Er verschijnt een pop-upvenster met alle details van het evenement.

Klik op het optiemenu (3 punten) en klik vervolgens op Bewerken.

Het evenement zal verschijnen en alle velden kunnen worden bewerkt.

U kunt nu de gewenste informatie bewerken en op Opslaan klikken.

Er verschijnt een waarschuwing als de datum of tijd wordt gewijzigd. Klik op Ja als u de wijzigingen wilt behouden. Alle eerdere reacties op het bericht zullen worden verwijderd.