Met de kalenderfunctie kunt u gemakkelijk evenementen maken, activiteiten plannen en het geplande schema van uw kinderopvang volgen.
U kunt evenementen toevoegen aan de agenda van de kinderopvang en de ontvangers die u selecteert, worden op de hoogte gebracht.

Er zijn twee soorten evenementen:

1. Een eenmalig evenement die maar één keer voorkomt
  2. Een wekelijks gepland evenement

In dit artikel laten we u zien hoe u een eenmalig evenement kunt aanmaken.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Toegang tot de kalender

Klik bovenaan de website op het pictogram Kalender en u belandt op de kalenderpagina.

Maak een evenement aan

Klik op de knop Evenement aanmaken om te starten met het aanmaken van een evenement.

Er verschijnt een pop-upvenster en u moet de vereiste velden invullen:

• Titel evenement: dit is de naam die u aan het evenement wilt geven.
  • Ontvangers: kies wie de gebeurtenis kan bekijken. Is dit bijvoorbeeld een evenement voor de hele instelling of slechts één klas?
  • Selecteer een datum: kies de datum van het evenement.
  • Van: de starttijd van het evenement.
  • Tot: de eindtijd van het evenement.

Er zijn andere velden die niet verplicht maar misschien wel handig zijn:

• Omschrijving: hier kunt u een omschrijving van het evenement invullen.
  • Reserving vereist: schakel dit in als u wilt dat ontvangers reageren op het evenement. Wanneer dit is geselecteerd, verschijnen er twee nieuwe verplichte velden: Evenement voor en Uiterste beantwoordingstijd. Hier vult u in wie het evenement ontvangen en welke datum zij uiterlijk moeten reageren.
  • Herinnering dag voor evenement: schakel dit in als u wilt dat er een dag voor het evenement een herinnering wordt verzonden.
  • Foto: upload of maak een foto om te delen met ontvangers van het evenement.

Klik ten slotte op de knop Opslaan en het evenement wordt in de kalender weergegeven.