Ouders en contactpersonen van kinderen kunnen activiteiten, evenementen en sluitingsdagen volgen via de agenda van de instelling. U kunt ook evenementen van uw kind bevestigen die zijn ingepland door de instelling.

Volg de onderstaande stappen om de kalender van de instelling te openen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Open de Kalender

Klik bovenaan de website op het pictogram Kalender.

Bekijk de details van het evenement

Klik op een evenement om de volledige details te bekijken.

Beantwoord een evenement

Als het evenement een reactie van u vereist, kunt u de opties bekijken in het pop-upvenster met de details van het evenement. Om te reageren op een evenement, doet u het volgende:

• Klik rechts onderaan op de knop Antwoorden.
  • Kies het aantal kinderen en/of volwassenen dat het evenement zal bijwonen.
  • U kunt een notitie toevoegen.
  • Klik tot slot op de knop Aanwezig

Indien uw kind niet aanwezig zal zijn, klikt u op de knop Niet Aanwezig.

Opmerking: u kunt uw antwoord op elk moment vóór de uiterste beantwoordingstijd bewerken.