Als ouder of familielid kunt u de activiteit van uw kind volgen via zijn/haar kalender. Volg de volgende stappen om de kalender van uw kind te openen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parentâ„¢ -account.

Toegang tot de kalender

Er zijn twee verschillende manieren om toegang te krijgen tot de kalender:

1. Klik bovenaan de website op het pictogram Kalender.
  2. Klik op het fotopictogram van uw kind om toegang te krijgen tot zijn/haar profiel en klik vervolgens op het tabblad Kalender.