U kunt de lijst met contactenpersonen bekijken die voor uw kind zijn aangemaakt.

Om toegang te krijgen tot de contactpersonen van uw kind, doet u het volgende.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parentâ„¢ -account.

Ga naar het profiel van uw kind

Klik op het fotopictogram van uw kind om toegang te krijgen tot zijn/haar profiel en klik op het tabblad Contactpersonen.

U kunt de volgende informatie van elk contactpersoon bekijken door op de naam van de contactpersoon te klikken:

• Volledige naam: de volledige naam van de contactpersoon.
  • Relatie: de relatie van de contactpersoon met uw kind.
  • Toegang geven: als u over toestemming beschikt, kunt u de contactpersoon toegang verlenen tot het profiel van uw kind.
  • E-mailadres: het e-mailadres van de contactpersoon.
  • Mobiel nummer: het mobiele nummer van de contactpersoon.
  • Telefoonnummer: het telefoonnummer (vaste lijn) van de contactpersoon.
  • Adres: het adres van de contactpersoon.