Het nieuwsoverzicht op het profiel van uw kind is waar u activiteiten en uitnodigingen voor evenementen kunt zien, berichten waarin uw kind is getagd, video's die zijn gemaakt van uw kind en nog veel meer.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

U komt standaard bij het nieuwsoverzicht terecht. Als u uit het nieuwsoverzicht bent genavigeerd, klikt u bovenaan eenvoudigweg op het pictogram Nieuwsoverzicht om hier weer terug te komen.

Een bericht liken

U kunt berichten in het nieuwsoverzicht van uw kind leuk vinden ('liken') door op het 'Vind ik leuk'-pictogram onder het bericht te klikken.

Een opmerking plaatsen bij een bericht

Als u de website gebruikt, typt u gewoon een opmerking en klikt u op de knop Plaatsen.

Als u de app gebruikt, kunt een Opmerking invoeren onder het bericht en klikt u vervolgens op de knop Plaatsen.

Evenementen bekijken

Evenementen verschijnen op het nieuwsoverzicht van uw kind.

Aanwezigheidsverzoek beantwoorden

Om een aanwezigheidsverzoek van een evenement of vakantie te beantwoorden klikt u op de knop Tonen en/of aanwezigheid bevestigen. U vult vervolgens de gevraagde gegevens in en klikt op de knop Feedback geven

Video's bekijken

U kunt video's van de activiteiten bekijken op het nieuwsoverzicht.