Omdat de kalender alle activiteiten van het instituut of de klas bevat, is er een dagrapport ontworpen om de dagelijkse activiteiten van elk kind uit te filteren. Dit maakt het gemakkelijk om te bekijken wat uw kind de hele dag heeft gedaan.

Volg deze eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot het dagrapport van een specifiek kind.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parentâ„¢ -account.

Ga naar het profiel van uw kind

Klik op het fotopictogram van uw kind om toegang te krijgen tot zijn/haar profiel en scroll omlaag om het dagrapport te bekijken.

Het rapport toont de activiteiten van uw kind gedurende de dag. Het toont bijvoorbeeld de tijden van in- en uitchecken.