Parent™ geeft u een eenvoudig te begrijpen grafiek betreffende de afwezigheid van uw kind. Volg op een gemakkelijke manier de ziekte- en vakantiedagen van uw kind door de volgende stappen te volgen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™-account.

Ga naar het profiel van uw kind

Klik op het fotopictogram van uw kind om toegang te krijgen tot zijn/haar profiel en scroll omlaag om de afwezigheid grafiek te bekijken.

• Geplande vakanties, aanwezigheidsdagen en ziektedagen worden allemaal in één grafiek weergegeven.
  • De groene balken zijn voor geplande vakanties terwijl de rode balken de ziektedagen aangeven.
  • Als u met de muis over een grafiekbalk beweegt, worden de afwezige dagen van die maand weergegeven.