De beste manier om ervoor te zorgen dat uw kind veilig is, is om zijn/haar gegevens up-to-date te houden. Ga als volgt te werk om de gezondheidsinformatie van uw kind te bekijken/bewerken:

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Ga naar het profiel van uw kind

Klik op het fotopictogram van uw kind om toegang te krijgen tot zijn/haar profiel en klik vervolgens op het tabblad Gezondheid.

Bewerken gezondsheidsdetails

Als u de gezondheidsgegevens van uw kind wilt bewerken, klikt u op Bewerken. U kunt nu de volgende informatie bewerken:

• Allergieën: voeg allergieën toe die uw kind heeft.
  • Tolereert penicilline: schakel de schakelaar in als uw kind penicilline verdraagt en uit als ze een intolerantie hebben.
  • Speciale voedingsvoorschriften: voeg informatie toe over speciale voedingsbehoeften van uw kind.
  • Vaccinaties: voeg informatie toe over vaccinaties van uw kind.
  • Speciale notities gezondheid: Voeg eventueel belangrijke extra informatie toe.
  • Details huisarts: voeg informatie toe over de huisarts, waaronder: naam, adres en telefoonnummer.

Als u hiermee klaar bent, klikt u op de knop Opslaan.