Van tijd tot tijd kan de instelling uw toestemming vragen om uw kind deel te laten nemen aan bepaalde activiteiten. U kunt deze toestemmingsverzoeken toestaan of weigeren door het volgende te doen.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parentâ„¢ -account.

Ga naar het profiel van uw kind

Klik op het fotopictogram van uw kind om toegang te krijgen tot zijn/haar profiel en scroll omlaag om de lijst met toestemmingen te bekijken.

Antwoord op toestemmingsverzoek

Onder toestemmingen is een vervolgkeuzemenu. Klik erop om de antwoordopties te zien.

Als u toestemming wilt verlenen, selecteert u Ja. Om toestemming te weigeren selecteert u Nee.

Opmerking: u kunt uw antwoord op elk gewenst moment wijzigen.